På møbelfest i Milano

Er du interessert i design eller interiør er det bare ett sted du bør være denne uken: Milano.

Publisert
Sist oppdatert

Interiør- og designinteresserte flokker til Milano neste uke for en av verdens viktigste interiørmesser; møbelmessen i Milano.

Messen i Milano er ikke bare en lukket fagmesse for bransjen, men en folkefest som setter preg på byen i en hel uke.

Er du interessert i design og interiør, er dette et av årets viktigste begivenheter. Er du tilfeldig turist, kan du få like mye ut av arrangementet, det gjelder bare å vite hvor - når - og hvordan.

Sjekk selv: Hva er boligen din verdt?Gyllent triangel

Vi begynner med når: Fra onsdag 16. april står design på dagsordenen, over absolutt hele byen, og det skal godt gjøres å unngå å få med seg noen arrangementer.

Ønsker du å oppsøke begivenhetene anbefaler vi at du tar turen til ett eller flere av følgende tre områder:Rho Fiera, selve messeområdetZona Tortona, i gamle fabrikker og filmstudioerI sentrum, nord for katedralen.

Selve messen

Møbelmessen, iSaloni Mobile, er stort sett en lukket fagmesse, fra 16. - 21. april, men åpner også for publikum søndag 20. april.

Det gigantiske messesenteret i Milano ligger cirka en halvtime med tog fra sentralstasjonen, og stoppet heter Rho Fiero. Messeområdet er digert og ganske uoversiktelig, messen har hele 18 haller over flere plan - og det er bare å glemme å få med seg alt. Vi anbefaler at du setter deg ned med katalogen når du kommer, og finner ut hvilke produsenter, eller hvilke typer møbler du er interessert i. I år er det også mange kjøkken- og baderomsprodusenter som stiller ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer