På tide å oppgradere hyttetoalettet?

Sjekk om det lønner seg for deg.

Utedoen er på vei ut fra Hytte-Norge, men på vei inn i motebildet... Her fra prøverommene til Moods of Norway-butikken i Oslo. Foto: Per Ervland
Utedoen er på vei ut fra Hytte-Norge, men på vei inn i motebildet... Her fra prøverommene til Moods of Norway-butikken i Oslo. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det lille huset med hjerte på døren er en gammel kjenning for mange i hytte-Norge. Men det er en utdøende rase. For vi stiller stadig større krav til fritidsboligene våre.

Der det å bære vann, hogge ved, fyre i peisen og tømme utedo før var synonymt med ferie og et brudd på hverdagslige rutiner, ønsker flere og flere å heve standarden når vi først skal ta en av våre etterlengtede ferieuker. For hvorfor skal vi måtte leve med en dårligere standard når vi skal slappe av og hvile enn når vi er hjemme?

Og mens vi kan sette pris på å få ut frustrasjoner når vi hogger ved, eller sette pris på et mer stillegående tempo og like bonderomantikken i det å måtte vaske håret i baljer, er det ett aspekt ved hytteferien de fleste ønsker å kvitte seg med: Kummerlige toalett-kår.

- I den norske hyttetradisjonen så har det ofte vært en utedo med i bildet, men tendensen de siste årene er at folk vil ha det mer og mer komfortabelt når de er på hytten, sier Gunnar O. Isakstuen Stavlund, daglig leder og partner i Stavlund eiendomsmegler i Fredrikstad til DinSide.

Trodde du hytteferien var billig? Så mye koster hyttesommeren deg

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer