Slik pakker du inn julegaver

Pakketrikset du må kunne

Har du noen gang lurt på hvordan du skal pakke inn gaver i jula? Vi har noen gode tips som kan få deg i gang!

GENIALT: Med dette tipset får du enkelt pakket inn de vanskelige gavene. Video: Malin Ridder-Nielsen Janssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nevøen din ønsker seg ny fotball til jul, sier du? Ikke noe problem dersom du kan disse pakkemetodene. Det finnes nemlig mange lure måter å pakke gaver med vriene former på.

Tre kjappe løsninger

Den ene måten du kan pakke inn gaver uten at papiret blir krøllete, er å lage din egen gavepose ut av gavepapir, som i videoen på toppen av denne artikkelen. På den måten vil du få en pose som passer perfekt til størrelsen på gaven din. Toppen kan pyntes med en hank ved å kutte to hull med hullmaskin og dra en snor gjennom.

En annen fantastisk måte å pakke inn gaver på, er å bruke knytemetoden. Finn et gammelt, firkantet sjal hjemme som du ikke lenger har bruk for, eventuelt om du finner et på bruktbutikken som kanskje vil passe til personen du gir det til. Legg gaven på midten at tøystykket og knyt først det ene hjørnet sammen med det motsatte hjørnet. Gjør det samme med de to siste hjørnene. Ikke bare slipper du å kaste bort papir, men innpakningen blir en del av gaven. Konseptet heter "knot wraps" på engelsk og det finnes flust av kule måter å knyte gaver på.

Et annet supert tips er å kjøpe en fin gaveeske fra eksempelvis bokhandelen. Så lenge den er større enn objektet selv, har du en veldig fin innpakning som er enkel å håndtere. Pynt den med litt jutehyssing og kanskje litt granbar, så har du en litt mer miljøvennlig pakke. Ikke bare er den enkel å pakke og pakke opp, men boksen kan gjenbrukes flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer