Panasonic: Årets LED-TV-er

2012 var året Panasonic for første gang satset på LED. Hva er nytt i år?

Panasonics satser endelig tungt også på kant-LED, og førsteinntrykket av årets modeller viser at de ikke har noe å skamme seg over. Foto: Øyvind Paulsen
Panasonics satser endelig tungt også på kant-LED, og førsteinntrykket av årets modeller viser at de ikke har noe å skamme seg over. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Nice:) At Panasonic fortsatt er mest kjent for sine plasma-modeller er ingen overraskelse, fram til i fjor hadde de jo kun noen svært få LCD-modeller å vise fram.

Les også: Her er Panasonics nye plasma-modeller!

Det var derfor på høy tid at de i fjor endelig kom med en komplett LED-satsning (= LCD-TVer med kant-LED-belysning), som etter vår oppfatning ikke sto noe tilbake for konkurrentenes alternativer.

Bildekvaliteten var som på kant-LED-modellene flest, men kanskje viktigst var syvmilssteget når det gjaldt design: TV-ene var slanke og fine, og toppmodellene hadde også minimale TV-rammer.

Les mer om Panasonics LED-TV-er fra 2012 her!

Endelig 60-tommer, og en helt ny modellserie!

De minste modellene er helt nede på 19-tommer, men mer interessant er at Panasonic nå også kommer med LED-TV-er på 60 tommer.

Det er riktignok bare fem tommer mer enn du fikk på fjorårsmodellene, men når både Sharp og Samsung tilbyr langt større størrelser er dette i hvert fall et skritt i riktig retning.

Se de store TV-ene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer