Panasonic: Årets plasma-TVer

Med det beste sortnivået vi har sett, begraver Panasonic Pioneer-spøkelset for godt. Og heldigvis er det mer å glede seg over.

I all beskjedenhet... Foto: Øyvind Paulsen
I all beskjedenhet... Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Nice:) Det har sjelden vært grunn til å klage over bildekvaliteten på Panasonics plasma-modeller. Hovedproblemet var et noe traurig design som så likt ut år etter år, og dermed gjorde at mange oppfattet den japanske giganten som litt kjedelig.

Men i 2012 endret dette seg: En ting var at fjorårsmodellene fikk et hardt etterlengtet designløft slik at de ikke lenger så ut som 2008-modeller, men minst like viktig var det at Panasonic for første gang rullet ut en komplett LED-line-up som både ytelses- og utseendemessig holdt tritt med konkurrentene.

Det var derfor ikke uten grunn at vi gledet oss til årets Europa-lansering, og det er bare å konstatere at førsteinntrykket både var godt og massivt. I denne artikkelen ser vi på årets plasma-modeller, siden kommer vi til LED-modellene, før vi følger opp med en egen sak på alle finessene hvor Panasonic faktisk har tatt et reelt syvmilssteg i riktig retning. NB: Dessverre er ikke de norske prisene klare, men de legges inn i denne saken når de slippes.

Er dette TV-fremtiden? Glem fjernkontroll, du kan bare vinke til TV-en

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer