Panasonic ES-RT37

Her er testvinneren.

TESTVINNEREN: Panasonic ES-RT37 er håret mindre behagelig i bruk enn Brauns gedigne CT4S. Men den barberer minst like bra, er lettere og koster vesentlig mindre Foto: TORE NESET
TESTVINNEREN: Panasonic ES-RT37 er håret mindre behagelig i bruk enn Brauns gedigne CT4S. Men den barberer minst like bra, er lettere og koster vesentlig mindre Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert

Panasonic har barbermaskiner helt opp i cirka 2.400 kroner. Med en prislapp på rundt 900 kroner legger ES-RT37 seg dermed i midtskiktet for dette merket.

I likhet med billigmodellen ES-SL41 kjører også ES-RT37 med «Braun»-system, altså lineære skjærehoder.

Mens Remington XF8500 føltes litt som en billig etterligning, skjønner vi at Panasonic virkelig har lagt inn unike kvaliteter i sitt system.

Barberingen er tett og god, og faktisk får maskinen med seg skjeggvekst som Brauns CT4S ikke klarte.

Når det er sagt, så er ikke barberingen med Panasonic-maskinen like behagelig. Men den lugger ikke, og vi oppdaget i testperioden ingen røde felter på huden selv om det av og til kunne føles slik.

Følelsen av lett ubehag forsvinner likevel når vi bruker maskinen med vann. Det virker som om den er konstruert for våtbarbering, og også barbering med skum gir bedre resultat enn med de andre wet/dry-maskinene.

Vi må også den berømme den beskjedne vekten og det lave støynivået. Samtidig liker vi at maskinen kobles direkte til ledning og ikke må lades via ladestasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer