Panasonic TX-P54Z11 er stor og god

Sverger du til plasma? Da bør du følge med her, for til tross for et stort skår i gleden er dette den beste vi har sett hittil.

På denne TV-en kan du glemme hardplast. En 54" stor plasma som bare er 2,75 cm dyp og kommer i børstet aluminium gir skyhøy tafsefaktor. Dette er rett og slett lekkert. Foto: Per Ervland
På denne TV-en kan du glemme hardplast. En 54" stor plasma som bare er 2,75 cm dyp og kommer i børstet aluminium gir skyhøy tafsefaktor. Dette er rett og slett lekkert. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har ikke vært så lett å være plasma-produsent i det siste. Både i inn- og utland var det stort sett alltid Pioneer som vant sammenligningstester, og da de la ned hele TV-produksjonen sin tidlig i 2009, ble det et lite vakuum de øvrige produsentene fortsatt ikke har fyllt helt. Helt fram til nå har faktisk de fleste nye plasma-modeller blitt omtalt som gode, men ikke fullt så bra som Pioneers siste Kuro-generasjon.

Her finner du alle TV-testene

At LCD TV-ene med LED-belysning også har begynt å imponere kresne testjournalister har heller ikke gjort saken bedre for Panasonic-sjefene, og resultatet ser vi her: For med Z11 og Z1-modellene har de ikke spart på noe for å gjenerobre plasma-tronen.

Del 1: Rett og slett nydelig

For når det gjelder design er det bare å konstatere at de har satt en ny standard. Det første du legger merke til er selvsagt hvor utrolig slank og lekker den aluminiumsbørstede TV-en er. Vi hadde 54-tommeren på test (den kommer også i 46-tommer), og den er altså bare 2,47 cm dyp, noe som er svært imponerende med tanke på at dette er en plasma-modell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer