Paradis for barn

Ønsker du deg et kult barnerom? Da er det en rekke enkle råd du bør få med deg.

Publisert
Sist oppdatert

Ønsker du et lite paradis til barnet ditt? Da bør du ikke bare kaste noen tilfeldige gamle møbler inn på et av husets rom. Nei, her må det først tenkes og dekoreres.

- Men mye mer er lov i dag enn tidligere. Det er ikke én spesiell innredningstrend som gjelder. Tingene er ikke så rigide, man har lov å leke litt. Likevel kan det være lurt å følge husets arkitektur og helhet når barnerommet skal innredes, sier interiørarkitekt og Cand. Design Trine Vibeke Roald i DARK Design as.

Daglig leder i Zett Interiør, Tove Seberg, er enig.

- Det er ikke mye som er ut nå, kanskje bortsett fra mørke farger og paneler. Men man bør tenke helhet, og ha som mål å lage et rom hvor det er godt å være, sier Seeberg.

TRYKK HER FOR Å SE ALLE BILDENE AV KULE TING OG MØBLER DU FÅR TIL BARNEROMMET

Alle bildene er tatt på årets Gave- og Interiørmesse på Lillestrøm forrige helg.

Lærer å rydde

Sørger man for praktiske og ryddige systemer, kan det være til stor hjelp - ikke minst fordi det lærer barna å rydde på rommet sitt.- Det grunnleggende på et godt barnerom er å ha en god logistikk. Man bør tenke nøye over oppbevaring, for ved å ha orden vil man raskt kunne rydde. Alt bør ha sin plass: Legoklosser, dukker, bamser, bilder og klær, forklarer Tove Seberg som er daglig leder i Zett Interiør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.