Parkerer både deg og bilen

Som å kjøre rett inn i stua.

DRØM ELLER MARERITT? Det er ikke så veldig langt fra sportsbilen til flat-TVen i denne garasjen - som også er et hjem. Foto: Maserati
DRØM ELLER MARERITT? Det er ikke så veldig langt fra sportsbilen til flat-TVen i denne garasjen - som også er et hjem. Foto: Maserati Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen vil påstå at menn har en tendens til å ville tilbringe all tilgjengelig fritid med tingene de elsker, og at disse tingene ikke nødvendigvis er ektemaken eller samboeren. Laptopen i senga? Jada, det går fint. Mobilen på do? Jo, det går greit det også.

Men bilen i stua? Nja.

Ikke for stuegriser

Det er nettopp det amerikanske Holger Schubert mener du skal gjøre. Han er mann, han er designer, og han er vinneren av Maseratis designkonkurranse for garasjer.

Resultatet er på én måte forutsigbart, fordi det imøtekommer motorentusiastenes drøm om å smelte stua sammen med garasjen, samtidig som det ferdige designet er overraskende elegant.

Den nesten 112 kvadratmeter store garasjestua ligger i øverste etasje på et ranch-liknende hjem i Los Angeles, hvor de store vinduene tilbyr utsikt over store deler av byen.

Les også: Garasjen er mer enn bare bilen

Motorfri rygging

Garasjen har i tilegg til bilparkering også en flatskjerm som kan stues bort, sofa, innebygget bokhylle, et lite kjøkken, toalett og et bibliotek.

Du tenker kanskje at eieren står i fare for å forgifte hele familien på grunn av eksosen som siver fra bilen hver gang den starter, men en fjernstyrt, ni tommer høy aluminiumsrampe sørger for at bilen triller baklengs ut av garasjen uten at motoren behøver være i gang. Den 8 x 12 fot store rampen er flettet inn i betonggulvet på nesten umerkelig vis, og ser, i det minste på bildene, ikke ut som noen skjult smøregrav.(Artikkelen fortsetter under bildeserien!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer