Hagegjerde

Pass på farlig gjerde-tabbe!

Åtte ting du må vite før du kjøper hagegjerde, og tre tabber du må unngå ved montering.

HAGEGJERDE: Svært mange av oss velger stakitt som hagegjerde, men det finnes også mange andre valgmuligheter. Hvilke det er, og hva du bør vite før du kjøper hagegjerde, får du vite i artikkelen under! Foto: Linn Merete Rognø Vis mer
Publisert

Det er ikke bare praktisk, og i mange tilfeller helt nødvendig med et sikkert gjerde rundt hagen, et hagegjerde kan også fungere som et vakkert smykke på tomten.

Utvalget av hagegjerder blir større og større, og dermed kan det være vanskelig å avgjøre hvilket gjerde som kan passe hos akkurat deg.

Så hvordan kan du finne ut av dette? Tipsene under hjelper deg på veien!

Populært hagegjerde

Hos gjerde-produsent Windex AS er det stakittgjerder som er det mest populære valget blant kundene. Og har én nabo stakittgjerde, er sjansen ofte større for at de andre naboene også skaffer seg dette rundt sin hage, i alle fall om tomtene ligger tett i tett:

- De som deler gjerde med naboene ønsker gjerne at det skal være likt på begge sider, sier Randi Farstad Markedssjef hos VINDEX AS.

Gjerde-importør Euro Wind AS selger gjerder til private og profesjonelle aktører, og ifølge daglig leder Svend Inge Albertsen, er det klassisk rekkverk, stakittgjerder og levegger de selger mest av.

- Vi ser også at flere og flere velger gjerde med belysning, sier Albertsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.