Peisdrøm til under halv pris

Likte du den danske glasspeisen uten pipe, men synes den var litt dyr? Her er den svenske varianten, hele 17.000 kroner rimeligere.

Peis for alle. Foto: PID.se
Peis for alle. Foto: PID.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Peisdrøm for alle

Det var nok en del som skulle ønske de hadde tredve tusen kroner å brenne, da vi skrev om designpeisen DSCING i november.

Ikke bare var peisen fin i formen - den henvendte seg også til en gruppe som tidligere ikke har kunnet installere peis, fordi den ikke trenger pipeløp. Likevel: I overkant av 29.000 kroner (25.995 danske kroner) kan nok virke avskrekkende på mange. Men hva om peisen ble 17.000 kroner billigere?

På den svenske nettbutikken PID.se, fant vi nemlig en nesten identisk peis til 13.060 svenske kroner, eller omtrent 12.000 norske.

Peisen Edition er designet av Wolf Udo Wagner for Heinze. Den har har blitt tildelt flere utmerkelser, blant annet fra Deutscher Designer Club (DDC) og Design Plus.

Edition drives på geniol, et brennstoff som ikke avgir røyk. Det følger med et lokk som legges på brennstoffbeholderen for å kvele ilden. Modellen er en meter høy, og 30 cm i diameter, og lett flyttes rundt, og brukes både inne og ute.

Glasspeisen kan kjøpes gjennom den svenske nettbutikken PID.se.

Se bilder av DSCINGLes mer om DSCING

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer