Philips 46PFL9706T

Selv ved siden av toppmodellene til Samsung og Panasonic er det ingen tvil om at dette er en skikkelig godbit.

Sortnivået er det beste vi har sett på en TV i år, men det virkelige gullkornet er at 9706 ikke gjengir uønskede refleksjoner. Foto: Per Ervland
Sortnivået er det beste vi har sett på en TV i år, men det virkelige gullkornet er at 9706 ikke gjengir uønskede refleksjoner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppmodellene til Philips har fått mye skryt de siste årene, og når det gjelder godt sortnivå og dybde i bildet har de vært best i klassen både med 2009-modellen 9704 og 2010-modellen 9705.

I fjor var det imidlertid tydelig at konkurrentene toppmodeller, blant annet fra Sony var svært, svært nærme. Vi var derfor spent på hva Philips ville finne på i år.

Svaret er at Philips slår grusomt tilbake.

Ja, etter å ha sammenlignet nye 9706 side om side med toppmodellene til Samsung (D8005) og Panasonic (VT30), er nemlig vår konklusjon at den på to områder setter en helt ny standard. Og ja, dette gjelder også i forhold til Sonys toppmodell HX923.

Men vi får ta det fra begynnelsen.

9706 i korte trekk

  • Slankere og penere. Som dere ser på sammenligningsbildet er det i år Samsung D8005 og dens minimale ramme som kommer til å vinne designprisene, men 9706 gjør seg ikke bort her heller.

    Sett forfra er den ganske lik fjorårsmodellen 9705, men virker litt nettere og slankere. Vi liker også at baksiden av TV-en er helt hvit, og at de fleste tilkoplingene nå er plassert på undersiden og siden. Det gjør at tilgangen er god selv når TV-en henger på veggen. Når det gjelder den analoge komponentinngangen som står rett ut bak, så følger det heldigvis med vinklede overganger i esken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer