Philips Avance Collection Juicer - et råskinn av en juicemaskin

Effektiv juicer med smart renseprogram gjør terskelen litt lavere for å juice.

ANBEFALT SEKSER: Philips Avance Collection Juicer var intet mindre enn en eksepsjonelt god start på teståret.   Foto: ELISABETH DALSEG
ANBEFALT SEKSER: Philips Avance Collection Juicer var intet mindre enn en eksepsjonelt god start på teståret. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenk hva du vil om effekten av de årvisse januarjuicedetoxkurene. Hjemmelaget juice er godt. Kjempegodt!

Dessverre kan det være litt styrete med juicing, og etter søte hvetebrødsdager med mye hjemmelagete godsaker i glasset, ble vår maskin sakte men sikkert degradert fra kjøkkenbenken til kjøkkenskapet - og fra kjøkkenskapet til lintøyskapet (eller Foreningen for Omplassering av Kjøkkenutstyr (FOK) som det heter hos oss).

Hovedårsaken var tid: Vi måtte kutte til frukt og grønt for å få plass i materøret til vår juicer, og etterpå måtte den vaskes for hånd. Ikke øverst på prioriteringslisten vår på hektiske hverdager, nederst på prioriteringslisten på morgenkvisten.

Philips Avance Collection Juicer kom inn som et friskt pust på vårt kjøkken; hovedsaklig på grunn av renseprogrammet.

Det er ikke magi, og maskinen blir ikke gullende ren med én gang, men det gjør resten av vasken mye enklere.

Den store tidstyven er borte, og vi får ikke bare laget et glass juice, vi får også drukket den og vasket maskinen (eller skylt av og satt den i oppvaskmaskinen) i løpet av den tiden det tar å brygge en presskanne med kaffe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer