Philips BeardTrimmer 9000 (BT9280)

10 testpiloter har testet hver sin skjeggtrimmer fra Philips. Her er dommen.

Philips har introdusert laser på sin siste skjeggtrimmer. DinSide sendte produktet til ti testpiloter – hva de synes om laseren kan du lese om i denne testrapporten. Foto: Produsenten
Philips har introdusert laser på sin siste skjeggtrimmer. DinSide sendte produktet til ti testpiloter – hva de synes om laseren kan du lese om i denne testrapporten. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober søkte DinSide etter 10 testpiloter som ville teste Philips’ nye skjeggtrimmer, hvis unike funksjon er et laserlys som tegner en rett linje slik at det skal bli lettere å trimme symmetrisk og presist.

Testpilotene har hatt produktet hjemme til test i tre uker, og i etterkant har de fylt ut hver sin testrapport der de har angitt en score i ulike kategorier, samt totalscore og kommentarer. De ble også bedt om å vurdere produktet i forhold til prisen, samt hvorvidt de ville ha anbefalt produktet til en venn.

Her er sammendraget av testrapportene. Karakterskalaen går fra 0-10 med én desimal.

Se også vår barbermaskinduell: Philips RQ1250 vs. Braun 5050cc

Konstruksjon: 8.0

Når det gjelder konstruksjonen, er det delte meninger.

Noen av testpilotene gir toppscore og hevder at den har perfekt tyngde og ligger som støpt i hånden. Testpilot Jarle mener at Philips BeardTrimmer 9000 har «Audi-følelse» i knapp-/justeringsbryter.

Helge er ekstra fornøyd med at den er vanntett, samt indikatoren for gjenværende batteri og setter også pris på muligheten til å plugge inn ledningen og barbere seg videre om den blir tom for strøm, noe slett ikke alle skjeggtrimmere tilbyr. Samtidig mener Helge at laseren på toppen gjør maskinen topptung og at den føles noe ubalansert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer