Philips lanserer TV helt uten SmartTV-løsning

Den perfekte TV for dem som allerede bruker en Apple TV eller Chromecast?

630-SERIEN: Dette blir den første TV-modellen fra Philips som kommer helt uten SmartTV. På innsiden får du likevel et fullt 100Hz-panel, 2-sidig Ambilight og god bildehandling. Foto: PHILIPS
630-SERIEN: Dette blir den første TV-modellen fra Philips som kommer helt uten SmartTV. På innsiden får du likevel et fullt 100Hz-panel, 2-sidig Ambilight og god bildehandling. Foto: PHILIPS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Per dags dato har nesten alle TV-modeller over en viss størrelse på det norske markedet en innebygget SmartTV-funksjon.

I teorien er det en god ting, men i praksis opplever svært mange at løsningene ikke er gode nok, og det er altså her Philips nå gir deg et godt alternativ.

Det fine med SmartTV-løsninger, er at det gir deg tilgang til TV-apper som gir deg akkurat det innholdet du trenger på en kjapp og effektiv måte. Dessverre virker det ikke alltid like bra i praksis.

Se testen av Philips toppmodell 9809.

Det finnes selvsagt unntak, men alt for ofte opplever vi at SmartTV-løsningene jobber tregere enn forventet og at de ikke er like enkle å styre via fjernkontrollen som vi skulle ønske. I praksis blir det til at vi heller bruker vår Apple TV/Chromecast, eller drar fram nettbrettet der vi sitter i sofaen.

Ja, når var det for eksempel DU brukte TV-ens innebygde nettleser sist?

Resultatet er at SmartTV-funksjonene sjeldent, eller aldri blir brukt, og dette har vi da også jevnlig fått høre i debatten under våre TV-tester.

Der er det nemlig svært mange mange som har sagt: - Å, jeg skulle ønske det var mulig å kjøpe en TV uten SmartTV-løsning, da hadde jeg kjøpt den tvert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.