Philips lanserer TV helt uten SmartTV-løsning

Den perfekte TV for dem som allerede bruker en Apple TV eller Chromecast?

630-SERIEN: Dette blir den første TV-modellen fra Philips som kommer helt uten SmartTV. På innsiden får du likevel et fullt 100Hz-panel, 2-sidig Ambilight og god bildehandling. Foto: PHILIPS
630-SERIEN: Dette blir den første TV-modellen fra Philips som kommer helt uten SmartTV. På innsiden får du likevel et fullt 100Hz-panel, 2-sidig Ambilight og god bildehandling. Foto: PHILIPS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Per dags dato har nesten alle TV-modeller over en viss størrelse på det norske markedet en innebygget SmartTV-funksjon.

I teorien er det en god ting, men i praksis opplever svært mange at løsningene ikke er gode nok, og det er altså her Philips nå gir deg et godt alternativ.

Det fine med SmartTV-løsninger, er at det gir deg tilgang til TV-apper som gir deg akkurat det innholdet du trenger på en kjapp og effektiv måte. Dessverre virker det ikke alltid like bra i praksis.

Se testen av Philips toppmodell 9809.

Det finnes selvsagt unntak, men alt for ofte opplever vi at SmartTV-løsningene jobber tregere enn forventet og at de ikke er like enkle å styre via fjernkontrollen som vi skulle ønske. I praksis blir det til at vi heller bruker vår Apple TV/Chromecast, eller drar fram nettbrettet der vi sitter i sofaen.

Ja, når var det for eksempel DU brukte TV-ens innebygde nettleser sist?

Resultatet er at SmartTV-funksjonene sjeldent, eller aldri blir brukt, og dette har vi da også jevnlig fått høre i debatten under våre TV-tester.

Der er det nemlig svært mange mange som har sagt: - Å, jeg skulle ønske det var mulig å kjøpe en TV uten SmartTV-løsning, da hadde jeg kjøpt den tvert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer