Philips lover mye med ROBUST-serien

Både prisene og garantitiden vekker oppsikt.

LITT STRESSA: Under lanseringen av Philips ROBUST-serie ble det arrangert en 20-minutters cook off, hvor kokker fra de fire Nordiske landene konkurrerte om å gjøre mest mulig på kortest mulig tid. Her er norske Yngve Tubaas i dyp konsentrasjon over en ananas. ROBUST-serien til venstre for flagget. Foto: Øivind Idsø
LITT STRESSA: Under lanseringen av Philips ROBUST-serie ble det arrangert en 20-minutters cook off, hvor kokker fra de fire Nordiske landene konkurrerte om å gjøre mest mulig på kortest mulig tid. Her er norske Yngve Tubaas i dyp konsentrasjon over en ananas. ROBUST-serien til venstre for flagget. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at forbrukere synes produkter som går i stykker er like morsomt som å snuble ned en rulletrapp eller klemme fingeren i bildøra, så når elektronikkgiganten Philips i forundersøkelsene til sin nye ROBUST kjøkkenserie spurte 3.500 forbrukere hva de ønsket mest av sitt kjøkkenprodukt, var svaret like entydig som det var optimistisk:

Produkter som varer evig.

Solid og tungt

ROBUST skal angivelig være svaret på deler av det spørsmålet. Ikke bare er navnet selvforklarende, det er også skrevet med store bokstaver for virkelig å understreke hvor solid foodprosessoren, stavmikseren, juiceren, mikseren og den elektriske vispen i serien skal være.

Les også: Hvor lenge skal en kaffetrakter vare?

Etter å ha holdt både stavmikseren og vispen i hånda under den nordiske presselanseringen i Sverige denne uka, er det ihvertfall ikke tvil om at produktene inngir et tillitsvekkende inntrykk. Stavmikseren (med bordholder) veier for eksempel 2.6 kilo, mens stavmikseren (uten bordholder) er ett kilo lettere. De ligger med andre ord godt, og tungt, i hånda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.