Philips' nye Hue-pærer kan gi bedre søvn

Lar deg justere fargetemperaturen slik at du ikke får det plagsomme blå lyset som gir søvnproblemer.

NATTMODUS: Flere smartmobiler i dag har en nattmodus-funksjom som fjerner det plagsomme blå lyset fra skjermene. Nå har Philips lansert lyspærer som gjør det samme. Foto: PHILIPS
NATTMODUS: Flere smartmobiler i dag har en nattmodus-funksjom som fjerner det plagsomme blå lyset fra skjermene. Nå har Philips lansert lyspærer som gjør det samme. Foto: PHILIPS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blå lyset fra mobilskjermene våre får oss til å sove dårligere, og nå er mobilbransjen i ferd med å ta grep.

I den nye versjonen av iOS, versjon 9.3, har Apple bakt inn en ny funksjon kalt nattmodus, som reduserer andelen blått lys fra skjermene på kveldstid, noe som skal gjøre det lettere å sovne. Les mer om lanseringen her.

Men hva om du kunne gjøre det samme med andre lyskilder også? For eksempel lyspærene i nattbordslampa? De nyeste Hue-pærene til Philips gir deg mulighet til det.

LES OGSÅ: Slik får du nattmodus på Android

Justerer fargetemperaturen

Philips Hue er først og fremst kjent som lyspærene du kan stille inn i alle slags mulige farger, og de har også pærer som bare viser hvitt, men det nyeste tilskuddet i Hue-familien lar deg stille inn ulike nyanser av hvitt.

- Ved å etterligne forskjellige nyanser av sollys kan Hue-lyspæren hjelpe til med å løfte humøret og gjøre de mørke morgentimene litt lysere, påstår Philips i en pressemelding.

Selskapet sier pærene støtter hvitfarge i fargetemperaturer fra 6.500k, som skal være kjølig dagslys til 2.220k, som er en varm hvitfarge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer