Philips Saeco Xelsis Digital ID

Kaffemaskinen du kan styre med fingeren.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velmenende råd fra glade amatører til selvutnevnte baristaer kan gjøre det til en prøvelse å kjøpe seg glad. For hva skal du egentlig velge? Kaffepulver, kaffetrakter, presskanne, espresso-maskin eller en helautomatisk maskin som takler alt?

Svaret vil selvsagt være avhengig av hvor stort kaffebehovet ditt er, og ikke minst hvor mye penger du gidder å investere. Toppmodellen til Saeco er derfor interessant, den er nemlig rådyr og har finesser de færreste av oss noengang har tenkt at en kaffemaskin egentlig trenger å ha.

Les også: Vi tester pulverkaffe

Saeco Xelsis - Digital ID

For i mylderet av kaffemaskiner skiller denne modellen seg ut ved å ha fingeravtrykksleser på toppen av kabinettet.

Ja - det er helt sant, en fingeravtrykksleser. Et finesse som i seg selv var nok til å få selv de av våre journalister som ikke drikker kaffe, til å ville prøve.

Men hva er poenget? Etter å ha registrert deg som bruker og logget inn via fingeren, vil kaffemaskinen hente fram dine lagrede kaffeprofiler, slik at du får kaffen nøyaktig slik du vil ha den hver eneste gang du sveiper fingeren over displayet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer