Pipen som varmer etter du har stoppet å fyre

Ny peis med smart pipeløsning fyrer for deg, ikke for kråkene.

Det smarte er det du ikke ser: Icopal Celsius + utnytter varmen som avgis langs hele pipeløpet. Foto: Produsenten
Det smarte er det du ikke ser: Icopal Celsius + utnytter varmen som avgis langs hele pipeløpet. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten du liker snø og kulde eller ikke; innendørs er det de færreste som liker å fryse. Kanskje spesielt om morgenen. Er du blant dem som fyrer med ved for å varme opp boligen, kan dette by på problemer, med mindre du er av dem som er så heldig å ha en bedre halvdel som står opp en time eller to før deg for å fyre, slik at du skal slippe å starte dagen med et kuldesjokk.

Hvilken vedovn bør du velge? Her er de ni beste ovnene

Med Icopals nye peisovn med varmelagrende pipe, Celsius +, skal dette ikke lenger være noe problem. Fyrer du godt på ettermiddagen skal den holde på varmen helt til neste morgen.

- De varmelagrende elementene tar til seg varmen fra ovnen og de holder på varmen og vil avgi varme i mer enn 15 timer. For å holde pipen varm trenger du et ilegg med ved om morgen og et par ilegg på ettermiddagen. Hvis du ønsker større effekt kan du legge flere lag med varmelagrende elementer enn de fem som følger med standardpakken, sier Per Christian Edin, produktsjef i Icopal i en pressemelding.

Fyrer du med ved? Slik blir vedfyringen billigere

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer