Piratene ler

Mens bransjen informerer om faren ved bruk av piratkort, sitter piratkortbrukerne hjemme og ser på betalings TV gratis, mens de ler høyt... Vi har pratet med en av dem.

STOP = Scandinavian TV Organisations against Piracy-Norway
STOP = Scandinavian TV Organisations against Piracy-Norway Vis mer
Publisert

I vår forrige artikkel om 4415">piratkort fortalte vi om rettighetshavernes innbitte kamp for å få bukt med ulovlig salg og bruk av piratkort i parabolanlegg.

I følge STOP bytter TV-selskapene koder flere ganger i uken. Hver eneste gang dette skjer må du få hjelp av din piratkortleverandør. Du vet derfor aldri om du har bilde hele kvelden, eller om du kan få hjelp når bildet forsvinner. I verste fall må piratkortet omkodes allerede etter ca. 2 dager.

Er det virkelig slik?

I følge en av våre kilder, som av naturlige grunner vil være anonym, er ikke dette noe problem. De nye kodene finner du alltid på diverse Internett sider, blant annet www.d2mac.com. Den nye koden kan du så taste inn via fjernkontrollen din.

De nye, og oppdaterte kodene kan du også få tilsendt via e-post, eller som tekstmelding til din mobiltelefon.

Piratkort

Viasats kanaler har reklame, og er derfor ikke så avhengig av kortsalg som Canal Digital. Canal Digital bytter derfor koder langt oftere enn Viasatkanalene.

Til Viasatkanalene kan du få såkalte "smartkort" som oppdaterer seg automatisk hver gang kodene endres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.