Plassbesparende innredningsgrep

Her er noen flere gode tips til hvordan du kan får mest mulig ut av ditt lille kjøkken.

Publisert
Sist oppdatert

Overskap eller baderomsenheter?

Såfremt du ikke skal integrere hvitevarer, kan du klare deg med et grunnere kjøkken enn det tradisjonelle 60-centimetersdype kjøkkenet. Dette er imidlertid umulig å få til i praksis, fikk vi beskjed om fra flere kjøkkenprodusenter. Helt til et lyst hode fikk en strålende idé: Skal du bare ha skap langs en vegg, og vil ha dem litt grunnere kan du jo bruke overskap som underskap - og velge en åpen hylleløsning over.

Slik får du frigjort noen sårt trengte centimeter, i både to- og tre dimensjoner.

En annen, og kanskje enda mer kreativ, løsning er å legge turen til næremeste VVS-forhandler. For hvem sier at ikke badeskapene kan brukes på kjøkkenet? Baderomsskap er nemlig ofte grunnere enn kjøkkenskap. Sannsynligheten er ganske stor for at du kan bruke dører som matcher kjøkkeninnredningen din.

Er baderomsmøblementet 10 cm grunnere får du 0,1 kvadratmeter gulvflate for hver meter av kjøkkenet du bytter ut kjøkkeninnredning med baderomsmøblement. Kanskje ikek imponerende på et 20 kvadratmeterskjøkken, men velkomment om du skal lage mat på to kvadratmeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer