Praktfulle balkonger

MÅNEDENS BOLIG: Det er blitt vår, og med den kommer trangen til å få et rom utendørs. Vi viser deg noen av de deiligste balkongene i hele kongeriket.

Publisert
Sist oppdatert

Vårtegn

Våren er her - i alle fall i de fleste deler av landet. Fuglene kvitrer, gresset stikker opp av jorden, snøen er forhåpentligvis borte (!) der du bor, og vinterblomstene begynner å visne.

Alt dette er faktorer som gjør at vi vil UT. Ut i vår hage. Problemet er bare at mange av oss ikke har en hage. Men med hage kommer selvsagt hagejobb, og er man ikke glad i det, er det kanskje like greit.

SE DE LEKRE BALKONGENE HER.

Enkel, men dyr løsning

Likevel skulle de fleste nok ønske seg en liten lettstelt balkong (eller kanskje en stor en). Men det er selvsagt ikke alltid like enkelt. For en liten kasse på utsiden av huset ditt, koster fort mer enn skjorta.Tidligere undersøkelser DinSide har gjort, viser nemlig at prisen gjerne øker med flere hundretusen kroner dersom man sammenlikner helt like leiligheter, med og uten balkong.

26 millioner kroner

Heldigvis er ikke alle balkong-leilighetene like dyre som den dyreste du finner i Månedens bolig i april. Den koster nemlig hele 26 millioner kroner - men så får du også en fantastisk varierende utsikt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer