Prest tisset på naboens hageputer

En langvarig nabokrangel gjorde presten så sint at han til slutt tisset på naboens hageputer.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Presten bodde i en leilighet tilknyttet kirken og hadde i lengre tid irritert seg over naboene som han mente tok seg til rette på kirkens eiendom. I 1995 inngikk familien i nabohuset en avtale med kirken om å få disponere utearealet så lenge de holdt det ved like. Da bodde det ingen i prestens leilighet. I mellomtiden har naboene bygd et lysthus i sin hage og plantet hekk der grensen mellom eiendommene går.

- Hekken står på vår eiendom og lysthuset rett utenfor inngangsdøren min. I tillegg har de ikke klippet plenen siden i fjor sommer, hevder presten, som natt til søndag ble så sinna at han tisset på naboens hageputer. - Ja, jeg var sint. Naboene er noen skikkelige kverulanter, sier presten til VG.

Tatt på fersken

En kvinne som for tiden passer nabohuset, så det som skjedde. - Jeg satt ute på verandaen et stykke unna da kjæresten min plutselig sa: Se der! Og der sto presten i lysthuset og tisset på hageputene som lå i en stabel på et bord. Han la ikke merke til at han ble iakttatt, sier kvinnen.

- Jeg ble så forfjamset at jeg måtte le, sier kvinnen, som umiddelbart tok kontakt med eierne av huset. De tok igjen kontakt med politiet. Presten har innrømmet forholdet overfor politiet.

Søndag skrev presten et brev til naboene der han beklager det som skjedde. Han forklarer også hvorfor han er så sint. Naboene er imidlertid ikke innstilt på å vende det andre kinnet til og akter å anmelde presten til politiet.

- Vi opplever dette som ren sjikanering, avslutter de til VG.

Kilde: Dagsavisen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer