Prest tisset på naboens hageputer

En langvarig nabokrangel gjorde presten så sint at han til slutt tisset på naboens hageputer.

Publisert
Sist oppdatert

Presten bodde i en leilighet tilknyttet kirken og hadde i lengre tid irritert seg over naboene som han mente tok seg til rette på kirkens eiendom. I 1995 inngikk familien i nabohuset en avtale med kirken om å få disponere utearealet så lenge de holdt det ved like. Da bodde det ingen i prestens leilighet. I mellomtiden har naboene bygd et lysthus i sin hage og plantet hekk der grensen mellom eiendommene går.

- Hekken står på vår eiendom og lysthuset rett utenfor inngangsdøren min. I tillegg har de ikke klippet plenen siden i fjor sommer, hevder presten, som natt til søndag ble så sinna at han tisset på naboens hageputer. - Ja, jeg var sint. Naboene er noen skikkelige kverulanter, sier presten til VG.

Tatt på fersken

En kvinne som for tiden passer nabohuset, så det som skjedde. - Jeg satt ute på verandaen et stykke unna da kjæresten min plutselig sa: Se der! Og der sto presten i lysthuset og tisset på hageputene som lå i en stabel på et bord. Han la ikke merke til at han ble iakttatt, sier kvinnen.

- Jeg ble så forfjamset at jeg måtte le, sier kvinnen, som umiddelbart tok kontakt med eierne av huset. De tok igjen kontakt med politiet. Presten har innrømmet forholdet overfor politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer