Prestisjepris til norsk designer

Johan Verde og Trond Mois gryteserie ZPA ChefPan for Isenkram har blitt tildelt den prestisjetunge Wallpaper Annual Design Awards. I tillegg vanket det hederlig omtale for designduoen StokkeAustad for deres kobbervaser.

Publisert
Sist oppdatert

Prestisjepris

Den britiske trendbibelen Wallpapers årlige designpris er en av de aller viktigste i bransjen. At norske designere stikker av med en pris hører til sjeldenhetene, men Norway Says' sofa UGO for L.K. Hjelle stakk av med en av de gjeve utmerkelsene i 2004.

Zpa ChefPan fikk utmerkelsen i kategorien Best kitchenware - best kjøkkenutstyr.

Gryteserien er designet av den prisbelønte norske designeren Johan Verde i samarbeid med den kjente kokken Trond Moi. Serien består av stekepanner, gryter - og vår favoritt "sausepannen" med vertikalt håndtak og rund form, som gjør det enkelt å få et godt grep om grytene når en skal piske opp sauser.

Endelig på nivå med storebror

Der vår söta bror har mindreverdighetskompleks i forhold til vår velstand fra Nordsjøoljen, har Norge lenge vært en sinke i designsammenheng. Vi var (og er) med i Scandinavian design-begrepet, men mens de fleste europeere kan nevne flere svenske og danske designere, har det ikke vært så mye å skryte av for nordmenn. Norway Says i de senere år er et hederlig unntak. Det gjør det kanskje ekstra gøy å lese juryens begrunnelse?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer