Priseksempler

Vi har hanket inn priser fra de to boligstylerne vi har snakket med, og en rask titt på andre boligstyleres nettsider viser at disse er ganske representative for det nedre og øvre prissjiktet innen bransjen.

Publisert
Sist oppdatert

Klar til Visning var blant de biligste byråene vi fant. Og som en ekstra bonus gjelder prisene eventuelt lån av møbler og utstyr i opptil fire uker, slik at det ikke vil tilkomme ekstrakostnader om leiligheten ikke blir solgt etter første visningsrunde.

Befaring kommer på 1.240 kroner, og full møblering av tom bolig, inkludert blomster og effekter, koster følgende: 1-roms: 6.900 kroner2-roms: 9.900 kroner3-roms: 11.900 kroner

Prisene er inkludert mva og gjelder for Oslo-området.

Next Home i Tønsberg ligger nok heller i det øvre prissjiktet. Når det er sagt, trenger ikke sluttsummen å være avskrekkende. Hvor mye du betaler

Dersom du ønsker å gjøre jobben selv og kun ønsker ideer og inspirasjon fra boligstyleren koster dette 2.000 kroner.

Du kan også få hjelp til å "nøytralisere" boligen med ditt eget inventar. Dette tar minimum tre timer og har en fastpris på 3.000 kroner. Viser det seg at du ønsker å leie møbler eller effekter kommer dette i tillegg.

Full møblering av en tom leilighet koster: 1-roms: 7.000 - 9.000 kroner2-roms: 9.000 - 12.000 kroner3-roms: 10.000 - 14.000 kroner4-roms/hus: 12.000 - 20.000

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer