Priskupp på flat-TV

Tre gode, billige og flate TV-er som vil passe perfekt i stua.

Nå får du mye TV for pengene.  Foto: Øyvind Paulsen
Nå får du mye TV for pengene. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten du får igjen penger på skatten eller nyter godt av de stadige rentekuttene: Det er alltid deilig å kjøpe seg glad, og har du lenge drømt om en ny TV til stuen er det bare å smile bredt og finne fram kredittkortet.

Nå får du nemlig svært mye TV for pengene.

Her finner du alle våre tester av flat-TV

Billige & gode

Til tross for finanskrisen fortsetter nemlig TV-produsentene å pumpe nye TV-modeller ut i markedet, og så lenge du ikke er nødt til å sette kloa i de helt nyeste modellene kan du derfor få de litt eldre modellene til svært gode priser.

Vi har sett på tre TV-er i denne runden, og siden dette også er modeller vi selv har testet kan vi trygt anbefale dem.

Hvilken bør du velge?

Som du ser i tabellen under er Panasonics plasma-modell på 42-tommer utrolig billig. Er du på jakt etter en god og billig TV til video og TV-titting: Slå til, til den prisen er det ikke lov å klage. Full test av Panasonic PX80E får du her.

Bruker du også TV-en til å spille konsollspill eller vil koble til datamaskinen? Da bør du gå for Samsungs eller Sonys LCD TV-er. Begge disse har full HD-oppløsning (1080p) og er godt forsynt med digitale innganger. Hvilken du velger er strengt tatt en smakssak. 40-tommeren til Samsung er jo utrolig billig, men skal du fleske til og gå for en 46-tommer ville jeg antagelig valgt W4500 fra Sony.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer