Priskutt: 17 millioner!

Her er de dyreste boligene som selges nå.

Prakteiendom som koster 17 millioner mindre nå enn i høst, er fortsatt landets dyreste. Foto: Finn.no
Prakteiendom som koster 17 millioner mindre nå enn i høst, er fortsatt landets dyreste. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen kart, kun tre bilder, bare utvendige fotografier. Dette lukter det ikke spesielt fristende bolig av. Men sannheten er at boligselgere i segmentet helt helt øverst, ofte holder mye av godsakene for seg selv. De som skal kjøpe, vet likevel at dette er juvelen i kronen, toppen av kransekaka og det beste av det beste.

Les også: Denne boligen finner du IKKE på finn ...

Norges dyreste nå

Dette gjelder for eksempel Norges dyreste bolig til salgs akkurat nå. Halden Hovedgård ligger på Snarøya utenfor Bærum, og residerer på halvøyas høyeste punkt. Sikkert ikke bare stas før Gardermoen åpnet, men akkurat nå er det ikke den kremadresse nær hovedstaden som smaker bedre.

- Her har du panoramautsikt i alle himmelretninger. Og eiendommen har absolutt ingen innsyn. Det er svært få som vet hvor eiendommen ligger, selv blant de som bor der ute, sa megler Jan Fredrik Bonde til Nettavisen i fjor.

Huset "uten innsyn eller gjenboere" skal i følge Nettavisen være eid av investor Per-Espen Skippervold. I høst ble boligen lagt ut for salg til en annonsert pris på 70 millioner kroner. Også den gangen var det Advokat Torbjørn Ek AS ved megler Jan Fredrik Bonde som stod for prosessen. Det nye prospektet kan vel tyde på at markedet ikke var på selgers side i høst. Nå er boligen for salg igjen, til en pris som ligger 17 millioner lavere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.