Hageslanger og tilbehør

Prissjekk: her er hageslangen billigst

Vi sjekket prisene på hageslanger og tilbehør i seks butikker.

Det finnes langt mer du kan gjøre enn å bare finne fram hageslangen. Hageblogger Anne Havåg Holter-Hovind gir deg tipsene. Video: Endre Vellene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert med kommentar fra Maxbo. Se nederst i saken.

Hagesesongen er i gang for fullt og mange flokker til butikkene på jakt etter hagemøbler, hageredskaper, blomster, planter, griller og utstyr som trengs for å pynte opp i hagen.

Nysådd eller nylagt plen og blomster må vannes, og da er det kanskje praktisk med en hageslange selv om også en vannkanne ofte gjør susen for mindre oppgaver.

Derfor gjennomførte vi en prissjekk for å finne ut av hvor du får tak i hageslanger og nødvendig utstyr til en rimelig penge.

Hageslanger

Produktene vi sjekket var Gardena Classic og HighFlex i ulike lengder og størrelsene 1/2" og 3/4". Vi tok samtidig med prisene på billigste produkt i denne kategorien i de tilfellene der butikkene førte egne produkter.

Som du kan se i tabellen under, har Felleskjøpet og Maxbo et veldig godt utvalg av hageslanger fra Gardena, mens det skorter litt hos Montér og Clas Ohlson. De to sistnevnte har uansett konkurransedyktige priser på de produktene de har tilgjengelig, og begge selger rimelige alternativer til Gardena.

Felleskjøpet har både et godt utvalg og blant de laveste prisene på samtlige hageslanger, mens Maxbos priser er blant de høyeste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer