Prissjokk på lyspære til Ikea-vifte

Lyspæren i viften gikk. Ny pris fra Whirlpool: 270 kroner.

Selve kjøkkenviften Luftig BF325 kostet bare 1.200 kroner. Overraskelsen var derfor stor da prisen på en lyspære viste seg å være en fjerdedel. Foto: IKEA
Selve kjøkkenviften Luftig BF325 kostet bare 1.200 kroner. Overraskelsen var derfor stor da prisen på en lyspære viste seg å være en fjerdedel. Foto: IKEA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøkken og hvitevarer fra den svenske møbelkjeden er mer enn konkurransedyktige på pris. Det var derfor ikke så rart at vår leser fikk sjokk da hun skulle bytte ut lyspære i kjøkkenviften.

Prisen var nemlig på hele 270 kroner.

Viften var kjøpt på Ikea i forbindelse med oppussing av kjøkkenet, og var produsert av Whirlpool for Ikeas modell BF325.

- Da pæren gikk etter et års tid, dro jeg på Ikea for å kjøpe ny. Men den hyggelige mannen i kjøkkenavdelingen kunne fortelle at de ikke førte slike lyspærer, forteller hun til DinSide.

Hun spurte om hvor hun kunne få fatt i en ny pære, og han anbefalte henne å ta kontakt md Whirlpool.

- På vei hjem gikk jeg for sikkerhets skyld innom Ultra, men der hadde de ingen som lignet, og jeg kontaktet Whirlpool. Og da prisen kom fikk jeg bakoversveis: 270 kroner for én lyspære, inkludert moms og frakt, og 377,50 for to.

Hun forteller at hun ikke hadde regnet med det skulle være billig å kjøpe fra produsenten, men ble likevel sjokkert av den høye prisen.

- Det er snakk om helt vanlige 40W-glødelamper. Små riktignok, men det er ikke noe fancy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer