Programmerbar luksus for folket

Mens storebror Pronto Pro priser seg helt ut av markedet er lillebror 950 faktisk mulig å kjøpe også for deg på snittlønn. Men duger den?

Publisert
Sist oppdatert

Vi er sikkert ikke alene om å være lei av alle de gamle fjernkontrollene som til enhver tid okkuperer stuebordet.

Vi har allerede testet en av luksusmodellene til Philips, Pronto Pro med fargeskjerm, en lekker godbit som dessverre har blitt prissatt med gigantiske skylapper. Denne gangen er det lillebror 950 som er satt på prøve, ikke like lekker – men desto mer oppnåelig for oss lønnsslaver.

Hva får du med?

Vårt testeksemplar var levert av NSE.no som selger Prontoen for 3.698 kroner. Fjernkontrollen kan godt kjøres på fire vanlige walkman-batterier, men legger du til 849 kroner får du en egen holder og kombinert ladeenhet med batteripakke.

Hva er nytt i forhold til forgjengeren?Innebygget lyssensor gjør at du kan stille inn hvor mørkt det skal være før bakgrunnsbelysningen slår seg på.

Den gamle modellen hadde bare 4 gråtoner, nå er dette økt til 16. Du har også mulighet til å lage gjennomsiktige knapper/objekter slik at LCD-skjermen på 2,3 tommer får nøyaktig det utseendet du vil ha. Det følger med et eget program for dette, og i tillegg skal flere ferdige layouter være mulig å laste ned fra nettet. Overføring skjer via den medfølgende USB-kabelen. Minnet er for øvrig på 4 MB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer