Prøv tannpirkeren her!

Genialt triks sprer seg i sosiale medier.

Mellom platetoppen og kjøkkenbenken samler det seg mye matrester som er vanskelig å fjerne. Men et triks gjør dette enkelt. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ser utvilsomt lekkert ut med platetoppen innebygd i kjøkkenbenken. Selve platetoppen er også enkel å holde ren.

Har du imidlertid tenkt på alt skrittet som kan gjemme seg i mellomrommet mellom platetoppen og kjøkkenbenken? Det er ikke mer enn en millimeter, men det kan jo som kjent være nok.

Tannpirker og kjøkkenpapir

Men det holder ikke bestandig å dra en klut langs kanten av platetoppen for å få det reint. Det du trenger da er en tannpirker og et ark med kjøkkenpapir.

Med denne kombinasjonen kommer du nemlig til i de krikeste krokene. Ta kjøkkenpapiret utenpå tannpirkeren, og så dra den langs kanten under platetoppen. Du kan se framgangsmåten i videoen øverst i artikkelen!

Deles i sosiale medier

Tannpirkertrikset sprer seg i sosiale medier. Rengjøringskontoen Aesthetically in Home på TikTok delte det i fjor i en video som nå har over 1,6 millioner visninger.

- Vi er ikke kjent med trikset, men det ser effektivt ut. Vi bruker ikke tannpirker når vi vasker mellom platetopp og kjøkkenbenk. Vi bruker et profesjonelt rengjøringsmiddel tilpasset dette samt mikrofiberklut, forteller Vibeke Scavenius, leder for markedsføring og kommunikasjon i CityMaid til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.