- Pruting er sport

Sjekk ut billige arenaer for møbelkjøp.

Kopper og krus  for enhver anledning. En omgang i oppvaskmaskinen, så kan du gjøre kjøkkenskapet nytt. Morsomme gaveideer. Foto: Synne Hellum Marschhäuser
Kopper og krus for enhver anledning. En omgang i oppvaskmaskinen, så kan du gjøre kjøkkenskapet nytt. Morsomme gaveideer. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du det er for dyrt å legge ut ting på nett-markedsplassene? Synes du de brukte møblene på FINN og QXL er overprisede?

Vi har vært på innendørs loppemarked på Skedsmohallen i Lillestrøm i helgen, og vi tør å påstå at kategoriseringen av loppene kan konkurrere med en hvilken som helst nettbutikk. Julepynt, pulter, seksjoner, skiutstyr, sykler, sko, taklamper, servise og elektrisk utstyr, det er lett å finne det du leter etter.

Lag deg en liste før du drar på loppis: Hva er det jeg trenger?

Her er noen tips til loppisjakten: Gjør gull av loppisfunn

Noen loppemarked legger ut alle loppene åpningsdagen lørdag, mens andre porsjonerer dem ut i løpet av loppehelgen. Du bør ikke ta turen søndag rett før stengetid hvis du vil finne de beste loppene - selv om søndag ved stengetid er tiden for prisdumping.

- Det er mer rom for pruting på søndagen, da er vi ivrige på å bli kvitt loppene, sier en loppeselger på Skedsmohallen.

Første stopp var kjøkkenavdelingen. Blant alt det sorterte serviset, grytene og kjøkkenredskapene, var det blant annet et langt bord med kjøkkenglass, to meter med messing, et hjørne med lysestaker og et enormt bord med blomsterpotter. Det var pent, og inntrykket var ikke shabby, slik det ofte kan virke når folk har gitt bort ting de ikke har bruk for. Men i klesavdelingen ble vi overrasket over folks manglende selvinnsikt: Hvem i alle dager vil kjøpe en sidrumpa badedrakt med blomstermønster, som klart har sett bedre dager?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer