PSB Imagine X2T: Deilige allround-høyttalere

Slankere, stiligere og mer stuevennlig.

PSB IMAGINE X2T: En av de aller beste høyttalerne i denne prisklassen. Foto: PSB
PSB IMAGINE X2T: En av de aller beste høyttalerne i denne prisklassen. Foto: PSB Vis mer

Av Håvard Holmedal: Paul Barton hos PSB kan mye om høyttalere, og denne gangen har han all mulig grunn til å være fornøyd. PSB X2T er nemlig et flott eksempel på en vellykket nedskalering.

Vi ser det hele tiden: Teknikk som egentlig hører hjemme i prisklassen over, kommer til slutt også budsjetthøyttalerne til gode. Ikke nødvendigvis med nøyaktig samme konstruksjon og elementer, men med mye av teknikken og ikke minst lyden i behold.

PSB har fulgt med på utviklingen

Selv om det finnes høyttalerprodusenter som har trøbbel med å komme opp med nye friske ideer, er det liten tvil om at de aller fleste nye høyttalere representerer et skikkelig løft i lydkvalitet fra de forrige modellene.

Og utviklingen er spesielt knyttet til nye elementer.

Hos PSB har de to bassene en diameter på 6,5 tommer og er av polypropylen som er støpt sammen med keramikk for ekstra stivhet. Også den svarte mellomtonen er av polypropylen, men har glassfiber som innstøpningsmateriale og er på 5,25 tommer.

Titandiskanten er som vanlig på 25 millimeter og selvsagt superlett. Spredelinsen foran diskanten gir en kontrollert spredning, men fungerer også som en effektiv beskyttelse mot barns og enkelte tankeløse voksnes forskende pekefingre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer