Publikumsseminarer - en oversikt

Under publikumsdagene på VVS-messen på Lillestrøm vil det være en rekke seminarer for publikum. Og som det beste av alt i livet er det gratis! Vi gir deg en kort oversikt over helgens program.

Publisert
Sist oppdatert

 • Helse og innemiljøProfessor dr. med. em. Kjell Aas fra Universitetet i Oslo holder et seminar om innemiljø, astma og allergi.

  Tid: Lørdag og Søndag klokken 12.00 - 12.45

 • Nytt bad - hvordan går du frem?Interiørarkitekt Åse Imset gir tips til hvordan du bør gå frem når du skal ha et nytt bad. Advokat Anniken Bugge gir råd om hvordan du kan unngå byggeprosessens mange feller.

  Tid: Lørdag og søndag klokken 13.00 - 13.45

 • Hvordan bli kvitt radongassOmtrent 150.000 norske boliger har for høye radonverdier. Dr. ing. Jørn Brunsell forteller deg om farer ved radongass i bolig, og hva du kan gjøre for å forhindre skader.

  Tid: Lørdag og søndag klokken 14.00 - 14.45

 • VåtromsrehabiliteringSiv. Ing Kristin Sommerfelt informerer om våtromsnormen.

  Tid: Lørdag og søndag klokken 15.00 - 15.45

 • Varmepumper: Penger spartDaglig leder i Norsk varmepumpeforening Bård Baardsen forteller om de økonomiske fordelene ved å installere varmepumpe i boligen - og eksempler på lønnsomhetsberegninger.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer