Lage putekasse

Putekassen bygger du enkelt selv!

Snekrer du putekassen selv, kan du virkelig skreddersy den til terrassen din. Her får du ekspertenes byggetips!

HJEMMESNEKRA PUTEKASSE: Kathrine Haugholt, interiørkonsulent og boligstylist ved Haugholt interiør, bygget en utebenk som også fungerer som en putekasse. Se bilder av fremgangsmåten lenger nede i artikkelen! Foto: Kathrine Haugholt / Mittlilleprosjekt.no.
HJEMMESNEKRA PUTEKASSE: Kathrine Haugholt, interiørkonsulent og boligstylist ved Haugholt interiør, bygget en utebenk som også fungerer som en putekasse. Se bilder av fremgangsmåten lenger nede i artikkelen! Foto: Kathrine Haugholt / Mittlilleprosjekt.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er varmesesongen for alvor i gang, på tide å legge puter oppi hagestolene, for nå er vi klare for utekos!

Men sommeren i Norge kan som kjent varierere rent værmessig, og mellom solfylte dager kommer det garantert noen regnskurer også. Da er det praktisk å ha en putekasse stående på terrassen som du kjapt kan slenge putene oppi når regnet kommer, så kan du enkelt hente dem frem igjen når solen er tilbake.

Har du ikke putekasse, kan løsningen være å snekre en selv! Og det er nødvendigvis ikke så veldig komplisert, ifølge fagfolket.

Her får du eksperttipsene!

Kombo-kasse

Joda, det enkleste er selvsagt å kjøpe en ferdig putekasse i butikken. For det finnes utallige typer putekasser i ulik form, størrelse, farge og materiale. Noen er rimelige, andre er dyre.

Men kvaliteten varierer også, og ikke alle variantene er solide nok til å stå ute året rundt i norsk ruskevær. Så bygger du putekassen selv, kan du sørge for at den er skikkelig robust.

- Å bygge en putekasse er noe alle kan få til om de har lyst nok. Det er mange gode løsninger å finne på nettet, eller ved å spørre en venn eller en pappa, smiler Kathrine Haugholt, interiørkonsulent og boligstylist ved Haugholt interiør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer