Putter kontoret i en koffert

Og for en koffert ...

Denne amerikakofferten er en kopi av en som skal ha tilhørt en mann ved navn Tom Richards og ble plukket opp på loppemarked. Pris, sa du? 4.295. Dollar. Foto: Produsenten
Denne amerikakofferten er en kopi av en som skal ha tilhørt en mann ved navn Tom Richards og ble plukket opp på loppemarked. Pris, sa du? 4.295. Dollar. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skrev nylig om Ikeas gjenbruksinitiativ i Sverige. Men brukte Billy-hyller falmer nok en smule sammenlignet med Restoration Hardwares gjenbrukte retrodesignmøbler.

Om du sukker over at du ikke er gammel nok til å ha opplevd dampskipsfart over Atlanteren, og rett som det er tenker at du har et ekstra Indiana Jones-gen, bør du lese videre. For dette er møblene for deg som ikke er villig til å gi slipp på iProduktene eller lignende strømlinjet teknologi, men likevel ønsker å utstyre hjemmet i nostalgiske stiler fra forrige årtusen.

Dette hjemmekontoret kan du sette i hagen

Koffertkontor

Restoration Hardware lager retromøbler på basis av bruktfunn, og de gjør det med stil. Ja, de gjør det også til en høy pris. For det er ikke de gamle koffertene du kjøper. De utgjør inspirasjon for nykonstruerte produkter, som ser riktig så retro ut.

Ryddig hjemmekontor uten kabler, papir og rot

Et eksempel er kontorkofferten du ser under, som er en ganske nøyaktig kopi av et eksklusivt loppefunn. Et annet eksempel er den metallkledde kofferten som er mer en miks av amerikakoffertstil og metallkledning fra gamle fly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer