PVR-boksen som aldri virket

Canal Digitals PVR-boks virker ikke, men kunde får ikke refundert hele kostnaden ved å bytte til en ny boks.

Canal Digitals nye boks er dyrere enn den vår leser opprinnelig kjøpte men som ikke fungerer. Men erkjenner Canal Digital at kunden minst bør få tilgodekjent utgiftene han hadde med å kjøpe en modell som ikke fungerte når han nå må bytte inn i den nye? Foto: Canal Digital
Canal Digitals nye boks er dyrere enn den vår leser opprinnelig kjøpte men som ikke fungerer. Men erkjenner Canal Digital at kunden minst bør få tilgodekjent utgiftene han hadde med å kjøpe en modell som ikke fungerte når han nå må bytte inn i den nye? Foto: Canal Digital Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden ble Christian Schreiner Canal Digital-kunde. Han bestilte en PVR-dekoder, som ikke virket. Siden har han hatt problemer med TV-en sin.

Oppdatering 16. sept 2009: Canal Digital rydder opp

- Den fungerte dårlig, skrudde seg av i tide og utide, noe som gjorde opptak problematisk. 50 prosent av opptakene blir stort sett bare mellom 5 min og en halvtime. Det er kjedelig å sette i gang å se en film man har tatt opp, og gang på gang bare få se begynnelsen, sier Schreiner til DinSide.

Kort tid etter sendte han inn boksen, og fikk byttet til en ny. Denne var noe mer stabil i begynnelsen, men det samme problemet oppsto også her, og ble mer og mer fremtredende, og Schreiner bestemte seg for å bytte igjen.

- Da jeg byttet denne fikk jeg en ny boks av samme type, som fungerte like dårlig som det første. Da jeg kjøpte min PVR-boks fra Canal Digital var det kun SD-boksen (altså ikke HD-PVR-en som selges i dag) de hadde, sier Shcreiner.

- Så ringer jeg dem og sier at dette må vi få ordnet. Nå har de prøvd å sende meg samme boks tre ganger, bør de ikke sende meg en type som fungerer?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.