Rare ting du kan gjøre med flydeler

Om du ikke har plass til privatjet i hagen, kan du i alle fall få en jetmotor i stua. Se bare her.

Med denne baren vinner du festen. Foto: Motoart.com
Med denne baren vinner du festen. Foto: Motoart.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I DinSide får vi stadige bevis på at mange lesere er ekstremt opptatte av fly. Saker om nye drømmefly, forsinkede drømmefly og stort sett alt vi kan skrive om Ryanair blir godt lest.

Historiene om de lekreste privateflyene kan også gjøre øyet vått. Men det er langt utenfor rekkevidde for de fleste av oss. Så hva skal en ekte flynerd gjøre da? Jo han - eller hun - kan for eksempel sjekke nettsiden Motoart, som gir deg muligheten til å eie din egen bit av luftfartshistorien.

Aller først fester vi oss ved den lekre bardisken, som hviler på en del av en jetmotor. Dette er festlig gjenbruk, i ordets riktige forstand. Og hvorfor da ikke supplere dette med en barstol, laget av et ekte katapultsete fra en F-4 med lekkert, rødt skinn. Sjelden vare!

Og til kjøkkenet bare MÅ vi ha en tralle fra flyets serveringsavdeling. Kaffe? Te? Øl?

Men det stopper ikke i serveringsavdelingen. VI finner senger bygget inn i deler fra jetfly, skrivepulter der du arbeidsdagen vil fly avgårde på en flyvinge, og det fortsetter med lamper, speil, bokhyller, kunst ... I nettbutikken kan du få småting som lamper, klokker og bilderammer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.