Ravi redder festen

Vinkjøleren som gir deg garantert riktig temperatur.

Ravi redder festen
Publisert
Sist oppdatert

I følge de som vet hva de prater om når det gjelder vin, skal gal temperatur på rødvinen være noe av det det syndes mest mot her til lands.

Ulempen med å servere for varm vin er at alkoholsmaken kan bli for dominerende jøss er ikke det litt av poenget?, og det er selvsagt noe vinkjennerne vil ha seg frabedt.

En tut og du er hekta

Og det er selvsagt her Ravi kommer inn. Ravi er nemlig en liten dings som du plasserer på vinflasketuten, og som på mirakuløst vis sørger for å gi vinen akkurat den temperaturen den skal ha før de edle dråpene treffer vinglasset ditt.

Slik gjør du det

Vinen endrer seg fra romtemperatur til serveringstemperatur på få sekunder fordi vinen passerer igjennom et frossent rom inne i enheten før den treffer glasset.

Alt du trenger å gjøre på forhånd er å oppbevare Ravi noen timer i fryseren, for så å ta den fram når den skal brukes. Den norske importøren skryte forøvrig av at Ravi fint klarer å holde koken flere timer, litt avhengig av hvor mange flasker vin du konsumerer selvsagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer