Rekord på rekord for Dinside

Nå har vi passert en halv million lesere på én dag.

MYE NYTT: Det siste halvåret har vi gjort en rekke grep på Dinside og undersidene, som har sørget for flere trafikkrekorder. Her ser du den nye Dinside Motor-forsiden. Illustrasjon: Dinside
MYE NYTT: Det siste halvåret har vi gjort en rekke grep på Dinside og undersidene, som har sørget for flere trafikkrekorder. Her ser du den nye Dinside Motor-forsiden. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har opplevd en voldsom vekst de siste månedene. Mandag denne uka nådde vi en ny milepæl - mer enn en halv million lesere var innom oss i løpet av døgnet, og disse sørget for nesten en million sidevisninger.

Som alltid ble de mest leste artiklene publisert samme dag, men totalt ble mer enn 40.000 artikler besøkt denne dagen - fra hele Dinsides snart 21 år lange historie.

Hovedårsakene til veksten

Veksten startet for alvor på ettersommeren, da Dinside økte publiseringstakten og samtidig økte fokus på forbrukernyheter. Det sørget for at vi fikk økt distribusjon av sakene våre gjennom forsiden på Dagbladet.no, noe som fikk hjulene til å rulle for alvor.

I høst nådde vi for første gang 1,5 millioner unike besøkende i løpet av én og samme uke. Det er 50 prosent flere enn i en vanlig uke i sommer.

Denne uka ligger vi an til å slå den rekorden. Vi kan trygt si at Dinside for alvor har befestet sin posisjon som Norges ledende og mest leste forbrukernettsted.

Den aller største økningen har vi hatt på mobilutgaven av Dinside. Det er naturlig. Smarttelefonen har blitt allemannseie - uansett alder, og færre og færre finner fram PC-en for å surfe fra sofakroken på kveldstid. Den store skjermen på mobilen er alt mange trenger. Det kan både være raskere og mer letthåndterlig enn en datamaskin i fanget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer