Rekord på rekord for Dinside

Nå har vi passert en halv million lesere på én dag.

MYE NYTT: Det siste halvåret har vi gjort en rekke grep på Dinside og undersidene, som har sørget for flere trafikkrekorder. Her ser du den nye Dinside Motor-forsiden. Illustrasjon: Dinside
MYE NYTT: Det siste halvåret har vi gjort en rekke grep på Dinside og undersidene, som har sørget for flere trafikkrekorder. Her ser du den nye Dinside Motor-forsiden. Illustrasjon: Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har opplevd en voldsom vekst de siste månedene. Mandag denne uka nådde vi en ny milepæl - mer enn en halv million lesere var innom oss i løpet av døgnet, og disse sørget for nesten en million sidevisninger.

Som alltid ble de mest leste artiklene publisert samme dag, men totalt ble mer enn 40.000 artikler besøkt denne dagen - fra hele Dinsides snart 21 år lange historie.

Hovedårsakene til veksten

Veksten startet for alvor på ettersommeren, da Dinside økte publiseringstakten og samtidig økte fokus på forbrukernyheter. Det sørget for at vi fikk økt distribusjon av sakene våre gjennom forsiden på Dagbladet.no, noe som fikk hjulene til å rulle for alvor.

REDAKTØR: Bjørn Eirik Loftås er redaktør for Dinside.no Foto: Aller
REDAKTØR: Bjørn Eirik Loftås er redaktør for Dinside.no Foto: Aller Vis mer

I høst nådde vi for første gang 1,5 millioner unike besøkende i løpet av én og samme uke. Det er 50 prosent flere enn i en vanlig uke i sommer.

Denne uka ligger vi an til å slå den rekorden. Vi kan trygt si at Dinside for alvor har befestet sin posisjon som Norges ledende og mest leste forbrukernettsted.

Den aller største økningen har vi hatt på mobilutgaven av Dinside. Det er naturlig. Smarttelefonen har blitt allemannseie - uansett alder, og færre og færre finner fram PC-en for å surfe fra sofakroken på kveldstid. Den store skjermen på mobilen er alt mange trenger. Det kan både være raskere og mer letthåndterlig enn en datamaskin i fanget.

Kalkulatorene har blitt nye

I tillegg til økt publiseringstakt og økt forbrukernyhets-fokus, har vi tatt noen andre viktige grep. Vi har for eksempel blåst nytt liv i mange av de kjente og kjære kalkulatorene som en gang var Dinsides varemerke. Du finner hele 17 av dem på dinside.no/kalkulatorer, samtlige oppdaterte med nye data og en design som fungerer like bra både på PC- og mobilskjermer.

Et annet grep er at vi har rustet opp en av de aller mest populære undersidene våre, Dinside.no/motor. Dette har blitt en felles portal for saker fra bladet Autofil og Dinside Motor. Er du interessert i bil, motor og samferdsel, er dette en side du absolutt bør bokmerke med det samme. Ta en titt, så ser du hva vi mener.

Og glem heller ikke Dinside Teknologi (tidligere Data og Mobil), som oppdateres daglig med spennende nytt fra teknologiens verden.

Dette skjer videre

Framover kommer vi til å fortsette å ha fokus på de tingene du forbinder med Dinside: Tester, nyheter, guider og ikke minst tips og råd knyttet til det du bruker pengene dine på.

SAMLING: Vi har samlet noen av de mest populære kalkulatorene våre på dinside.no/kalkulatorer
SAMLING: Vi har samlet noen av de mest populære kalkulatorene våre på dinside.no/kalkulatorer Vis mer

Det kommer også flere nye og spennende kalkulatorer, som skal hjelpe deg med å løse hverdagslige utfordringer - og som forhåpentligvis også kan hjelpe deg med å spare en god del kroner.

Og enten du er ny Dinside-leser eller har fulgt oss i mange av de 21 årene vi har eksistert, håper og tror vi at du kommer til å synes at vi blir minst like nyttige i tiden som kommer.

Vi er som alltid interessert i å høre fra deg. Er det noe du ønsker å se mer av på Dinside? Har du gode ideer til nye tjenester, tester og tanker om hva vi bør forbedre oss på? Ikke nøl med å sende oss et tips på tips@dinside.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer