Rekordmange boligjegere

Finn Eiendom melder om rekordstor boliginteresse.

Rekordmange tråler Finns boligsider om dagen. Foto: Colourbox.com
Rekordmange tråler Finns boligsider om dagen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal man tolke ut fra tallene fra Finn Eiendom, er boliginteressen stigende. Uke 6 viste selskapet frem flere boligsider enn de har gjort på flere måneder. September 08 var forrige periode med tilsvarende interesse i markedet. Finn har også logget rekordmange unike brukere på sidene sine denne uken, sier de i en pressemelding.

Les også: Boligmarkedet er historisk tregt

Også direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund, Finn Tveter, har merket seg at vinden er i ferd med å snu.

- Det som er gledelig er at det gis flere lån fra bankene, slik at flere førstegangskjøpere kommer inn på boligmarkedet, sier Finn Tveter til DinSide.no.

- Dessuten registrerer vi at det kommer flere på visning, men hvordan det gir seg utslag i prisene er vi litt forsiktige med å si, for vi vet aldri hvilke objekter som selges. Men vi hadde en flat desember og sesongkorrigert opp i januar, så skal vi følge forventningstrenden, forventer vi prisstigning også i februar, avslutter han.

Færre boliger til salgs

Det er færre boliger til salgs i år enn på samme tid i fjor. Men prisene har steget igjen etter nyttår, etter flere måneders svak utvikling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.