Remington XR1330

Den eneste barbermaskinen som lugger.

FATTIGMANNS-«PHILIPS»: Remington XR1330 kan ikke konkurrere med de roterende hodene fra markedslederen. Foto: TORE NESET
FATTIGMANNS-«PHILIPS»: Remington XR1330 kan ikke konkurrere med de roterende hodene fra markedslederen. Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert

XR1330 er Remingtons «Philips»-variant. Det vil si roterende skjærehoder, i motsetning til «broren» XF8500, som bruker lineært «Braun»-hode.

Mens XF8500 kommer ganske nær Braun-maskinene, kan vi dessverre ikke si det samme om XR1330 og Philips.

Det merkes godt at skjærehodene er av dårligere kvalitet enn på de to Philips-maskinene i testen. Her lugges det ordentlig, og maskinen er helt klart ubehagelig å barbere seg med.

Også denne maskinen har bevegelig hode, men det har Philips-maskinene også. Uansett gjør det ikke noe fra eller til når skjærehodene uansett er av beskjeden kvalitet.

Muligens fungerer den på helt glatt og ung hud, men har du ujevnheter, rynker og føflekker er det best å styre unna.

Lading foregår bare i dokkingstasjon, og maskinen kan dermed ikke brukes verken direkte på strøm eller lades med ledning rett i maskinen.

Har du glemt å lade maskinen om natta, har du et problem om morgenen dersom du ikke vil stå ved en stikkontakt. Fire timers ladetid er uakseptabelt i dag når du ikke får mer enn 40 minutters barbering ut av det.

Tatt i betrakting at maskinen koster rundt 1.000 kroner, kan vi ikke anbefale denne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer