Clas Ohlson-lampe

Revet vekk

Originalen koster mange tusen kroner. På Clas Ohlson får du en nesten helt lik lampe til bare en brøkdel av prisen.

DYR MOT BILLIG: Til høyre ser du designerlampa fra Ferm Living. Til venstre er Clas Ohlsons variant. Foto: Ferm Living/Clas Ohlson
DYR MOT BILLIG: Til høyre ser du designerlampa fra Ferm Living. Til venstre er Clas Ohlsons variant. Foto: Ferm Living/Clas Ohlson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig skrev vi om billigparfymen La Rive som ble revet vekk fra butikkhyllene etter å ha gått viralt på TikTok.

Nå har det samme skjedd med lampe fra Clas Ohlson. Telemarksavisa var de første som omtalte saken.

- Sykeste luksus vs. budsjett

«Originalen», en designlampe fra merket Ferm Living, koster mellom 3000 og 4000 kroner avhengig av om du skal ha bord- eller gulv-utgaven.

Den svært like «billigversjonen» fra merket Northlight var imidlertid en periode på tilbud til kun 279 kroner. Til vanlig koster den 479 kroner hos Clas Ohlson. Mye penger å spare, kanskje spesielt i disse tider.

- Endelig fått hjem lampa og må si at den er det sykeste luksus vs. budsjett jeg har sett på lenge, skriver brukeren @49kvadratm i en TikTok-video, som har gått viralt med over 39 000 likerklikk og nesten 800 000 visninger.

- Løp, ikke gå, er tittelen i en annen video.

Utsolgt til desember

Det har folk tydeligvis også gjort. I skrivende stund er det ikke mulig å oppdrive lampa hos den svenske kjeden, hverken på nett eller i fysisk butikk.

- Det har vært stor interesse for lampa og den har dessverre vært utsolgt på nett og i alle butikker i Norge og Sverige. Vi kommer til å få inn flere lamper i begynnelsen av desember. Deretter kommer det ytterligere leveranser i desember og i januar neste år, sier pressekontakt Anders Wahl i Clas Ohlson til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.