Clas Ohlson-lampe

Revet vekk

Originalen koster mange tusen kroner. På Clas Ohlson får du en nesten helt lik lampe til bare en brøkdel av prisen.

DYR MOT BILLIG: Til høyre ser du designerlampa fra Ferm Living. Til venstre er Clas Ohlsons variant. Foto: Ferm Living/Clas Ohlson
DYR MOT BILLIG: Til høyre ser du designerlampa fra Ferm Living. Til venstre er Clas Ohlsons variant. Foto: Ferm Living/Clas Ohlson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig skrev vi om billigparfymen La Rive som ble revet vekk fra butikkhyllene etter å ha gått viralt på TikTok.

Nå har det samme skjedd med lampe fra Clas Ohlson. Telemarksavisa var de første som omtalte saken.

- Sykeste luksus vs. budsjett

«Originalen», en designlampe fra merket Ferm Living, koster mellom 3000 og 4000 kroner avhengig av om du skal ha bord- eller gulv-utgaven.

Den svært like «billigversjonen» fra merket Northlight var imidlertid en periode på tilbud til kun 279 kroner. Til vanlig koster den 479 kroner hos Clas Ohlson. Mye penger å spare, kanskje spesielt i disse tider.

- Endelig fått hjem lampa og må si at den er det sykeste luksus vs. budsjett jeg har sett på lenge, skriver brukeren @49kvadratm i en TikTok-video, som har gått viralt med over 39 000 likerklikk og nesten 800 000 visninger.

- Løp, ikke gå, er tittelen i en annen video.

Utsolgt til desember

Det har folk tydeligvis også gjort. I skrivende stund er det ikke mulig å oppdrive lampa hos den svenske kjeden, hverken på nett eller i fysisk butikk.

- Det har vært stor interesse for lampa og den har dessverre vært utsolgt på nett og i alle butikker i Norge og Sverige. Vi kommer til å få inn flere lamper i begynnelsen av desember. Deretter kommer det ytterligere leveranser i desember og i januar neste år, sier pressekontakt Anders Wahl i Clas Ohlson til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer