Revolusjonerende overvåkningssystem

Få avsløringene direktesendt på e-post eller mobil.

Revolusjonerende overvåkningssystem
Publisert
Sist oppdatert

Logitech har nå gjort det enklere enn noen gang å føle seg trygg. Enten du ønsker å beskytte hjemmet ditt mot innbruddstyver, eller du bare ønsker å holde et ekstra øye med samboeren.

De har nemlig lansert sitt nye superkamera, som ikke bare er en rimelig motvekt til dyre alarmer, men som også kombinerer overvåkning med interaktive løsninger.

Intelligent teknologi

Det nye sikkerhetskameraet er utstyrt med smart teknologi som gjør at det vil registrere bevegelser. Idet noe rører seg foran linsa, vil opptakene sette i gang automatisk og informasjonen lagres direkte på PC-en.

- Ved å utnytte digital video med PC og Internett-teknologi, har vi gjort det enklere for deg å føle deg trygg hjemme eller på jobb, sier Norgessjef fra Logitech, Robert Jacobsen.

Ettersom kameraet kun fanger opp bevegelser, vil det også spare harddisken din for mye plass og deg for veldig mange kjedelige scener. Systemet vil også sørge for at du blir varslet så snart kameraet aktiveres, og du kan velge å bli varslet på e-post eller mobil.

Se klippene live på Internett

Det digitale kameraet er videre konfigurert med en nettside på Internett, der hver av brukerne vil få et eget passord slik at du kan logge deg på hvor som helst og se opptakene som har blitt gjort.

Har du montert et kamera på soverommet, og mobilen din plinger, kan du altså logge deg inn på en pc – og du vil forhåpentligvis bare se at det er samboeren din som kryper opp i sengen. Er de to, får du nå muligheten til å se den andre live.

Overvåkningssystemet kommer med opptil 6 kameraer, noe som skulle være nok til å sikre de fleste rommene i huset ditt.

Billig motvekt til dyre alarmer

Med tanke på at de fleste alarmløsningene koster flere tusen kroner i året, kan en vel slå fast at Logitech nå har gjort det billig å sikre både hus og forhold.

Den veiledende prisen er satt til ca kr 2000.

Artikkelen ble første gang publisert i september 2008.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer