Revolusjonerende overvåkningssystem

Få avsløringene direktesendt på e-post eller mobil.

Revolusjonerende overvåkningssystem
Publisert
Sist oppdatert

Logitech har nå gjort det enklere enn noen gang å føle seg trygg. Enten du ønsker å beskytte hjemmet ditt mot innbruddstyver, eller du bare ønsker å holde et ekstra øye med samboeren.

De har nemlig lansert sitt nye superkamera, som ikke bare er en rimelig motvekt til dyre alarmer, men som også kombinerer overvåkning med interaktive løsninger.

Intelligent teknologi

Det nye sikkerhetskameraet er utstyrt med smart teknologi som gjør at det vil registrere bevegelser. Idet noe rører seg foran linsa, vil opptakene sette i gang automatisk og informasjonen lagres direkte på PC-en.

- Ved å utnytte digital video med PC og Internett-teknologi, har vi gjort det enklere for deg å føle deg trygg hjemme eller på jobb, sier Norgessjef fra Logitech, Robert Jacobsen.

Ettersom kameraet kun fanger opp bevegelser, vil det også spare harddisken din for mye plass og deg for veldig mange kjedelige scener. Systemet vil også sørge for at du blir varslet så snart kameraet aktiveres, og du kan velge å bli varslet på e-post eller mobil.

Se klippene live på Internett

Det digitale kameraet er videre konfigurert med en nettside på Internett, der hver av brukerne vil få et eget passord slik at du kan logge deg på hvor som helst og se opptakene som har blitt gjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer