RiksTV lanserer Video on Demand

Du får rundt hundre filmer for 150 kr i måneden. Av: Fredrik Randsborg Bølstad

Trøtt på programtilbudet? Med Video on Demand (VOD) slipper du å løpe til videobutikken når du vil leie film. Foto: Colourbox.com
Trøtt på programtilbudet? Med Video on Demand (VOD) slipper du å løpe til videobutikken når du vil leie film. Foto: Colourbox.com Vis mer

RiksTV har satset friskt det siste halvåret, blant annet med utvidet kanaltilbud og en fastpris for multiromsløsninger.

Flere TV-er? Se hvilket abonnement du bør velge

RiksTV har i dag bekreftet ovenfor DinSide at de nå også nærmer seg lansering av en svært etterlengtet Video On Demand-tjeneste (VOD), med en uoffisiell lanseringsdato 8. desember - altså onsdag i neste uke.

Fast månedspris

I stedet for å ta betalt per film, har RiksTV valgt en abonnementsbasert løsning: For 150 kroner i måneden får man tilgang til litt over 100 filmer. (Merk: Antall filmer er ikke hundre prosent spikret, men det er dette tallet RiksTV jobber mot, red. anm.) For dem som ikke allerede er RiksTV-kunder vil grunnprisen på 120 kroner per måned komme i tillegg.

På spørsmål fra DinSide om ikke 100 filmer er litt lite i forhold til konkurrentene, svarer informasjonssjef i RiksTV, Jens-Petter Gjelseth, følgende:

- Nå skal ikke jeg uttale meg om konkurrentene våre, men vi mener at 100 filmer for 150 kr i måneden er et veldig bra tilbud. Så får det være opp til kundene å velge om dette er noe de har lyst på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer