RiksTV lar deg velge kanal

Den landsomfattende TV-distributøren blir først i Norge med å la kundene styre unna de ferdige programpakkene.

FØRST UTE: Du slipper å møte opp i valglokalet for å velge kanaler fra RiksTVs sortiment.
FØRST UTE: Du slipper å møte opp i valglokalet for å velge kanaler fra RiksTVs sortiment. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frie kanalvalg er kanskje ikke helt der oppe med Stortingsvalg og folkeavstemninger om EU-medlemsskap når det kommer til viktighet, men det er utvilsomt et spørsmål som engasjerer det TV-tittende publikum.

Tidligere i år ble det blant annet dannet et arbeidsutvalg som skal utrede hvordan framtidas TV-tilbud vil se ut i Norge, inkludert muligheten for et åpent nett hvor kunder kan velge og vrake fritt mellom TV-kanaler.

Nå kommer derimot TV-distributøren RiksTV deler av utvalgets mandat i forkjøpet. Fra og med mandag 2. november kan nemlig abonnenter hos den landsdekkende leverandøren fritt velge hvilke kanaler de vil motta, og, ikke minst, hvor mange.

Les også:Skal bestemme om du får velge kanaler selv

Velg favorittene

Tilbudet har fått navnet "Fritt valg", og gjør altså at abonnentene kan velge bort kanaler de aldri benytter seg av - eller eventuelt velge noen ytterst få som de ser mye på.

- Ønsker man bare NRK og TV 2, vil RiksTV i dag være den rimeligste tilbyderen på markedet, skriver administrerende direktør i RiksTV, Espen Thorsby, i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer