RiksTVs opptaksboks testet

Boksen fra Grundig er enkel i bruk, også for de som ikke bryr seg om teknikk.

Publisert
Sist oppdatert

En ting er å kunne få inn TV i det hele tatt, ettersom det analoge bakkenettet slukkes. Men det beste med digitalTV er å få programoversikten på skjermen pluss pause og opptaksmuligheter.

Spesielt pausemuligheten åpner en ny verden for mange, ikke minst for dem som ikke har vært så veldig interesserte i teknikk tidligere (blinkende 12:00 på VHS-opptakeren...). Hvis du får besøk, telefon eller har andre grunner til å reise deg opp fra godstolen, så trykker du bare pauseknappen. Så kan du fortsette der du slapp når det måtte passe.

Med programoversikt på skjermen er det bare å velge et program i oversikten og trykke OK to ganger. Du behøver ikke å stille inn kanal og tider, det gjøres automatisk.

For noen uker siden lanserte RiksTV den første godkjente PVR (Personlig Video Recorder), en Grundig DTR8860. Den er en fullverdig dekoder og har selvsagt to tunere for opptak av annen kanal enn den man ser på (eller kanskje to kanaler hvis man ikke forsøker å se på en tredje, vi kommer tilbake til dette senere i artikkelen), og en harddisk på hele 500 GB, som gir opptil 370 timer opptak, foreløpig satt opp til å kunne håndtere programmer inntil 7 dager fram i tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer