Nettsted lister opp boliger på tvangssalg

- Riktig å gi disse eiendommene en ekstra markedsføringsarena

Det kan være fordel å samle boligene som selges under tvang, slik at de som er villige til å by finner boligene, ifølge advokat og medhjelper.

POSITIV TIL NY NETTSIDE: Andreas Christensen er advokat og medhjelper ved tvangssalg av boliger. Han mener at en nettside som samler eiendommer som selges under tvang er bra for bransjer. Foto: KCO Advokater.
POSITIV TIL NY NETTSIDE: Andreas Christensen er advokat og medhjelper ved tvangssalg av boliger. Han mener at en nettside som samler eiendommer som selges under tvang er bra for bransjer. Foto: KCO Advokater. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken skrev Dinside om den nyoppstartede nettsiden tvangssalg.no, hvor det blir lagt ut lenker til boligannonser på Finn.no, der det skal være snakk om nettopp tvangssalg.

Huseiernes Landsforbund (HL) og Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er kritiske til nettsiden, da de mener at den setter de som rammes av tvangssalget i en offentlig «gapestokk».

Andreas Christensen, advokat i KCO Advokater, mener at tvangssalg.no er et kjærkomment tilskudd på dette boligmarkedet.

- Dagens regler for tvangssalg er krevende, og det kan være en riktig at disse eiendommene får en ekstra markedsføringsarena, sier Christensen.

Han er selv fast medhjelper ved tvangssalg i Asker og Bærum tingrett, og har per i dag fem tvangssalg liggende ute på Finn.no. Ifølge ham er det en fordel å samle aktørene som er villige og kompetente til å by på tvangssalgsboliger gjennom den nye nettsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer