Riv, ikke kutt!

Med dette smarte trikset lager du hjemmelaget tomatsalsa på en to tre!

SALSA: Hjemmelaget salsa er veldig godt, men noen tips gjør at den blir enda bedre! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke bølle for mye med den klassiske fredagstacoen, men noen oppgraderinger må det være plass til. Noe av det vi synes gjør den aller største forskjellen er en god, hjemmelaget tomatsalsa. Og da er dette trikset fint å ha: Riv tomatene, ikke kutt!

Dette er det flere årsaker til, den aller viktigste er kanskje tiden. I stedet for å stå å finkutte tomater i en liten evighet, en selsom jobb, spesielt om man ikke har sylskarpe kniver eller en egen tomatkniv, er de ferdigrevet på få minutter.

Vi synes også at konsistensen blir langt bedre, spesielt om du vil bruke salsaen som dipp.

Du slipper også unna tomatskall. Det kan fint være i salsa, men ikke alle liker det, og da trenger du ikke gå gjennom trinnet med å fjerne skallet.

Vinn-vinn-vinn!

Har du et triks som gjør matlagingen enklere i hverdagen? Send oss gjerne en mail.

Ta vare på skallet

Det kan se ut som om det blir mer søppel om du river tomatene i stedet for å kutte dem, for skallet blir liggende igjen. Ikke kast det! Det er perfekt å ha i gryta når du skal koke kraft, spesielt fiske- eller skalldyrkraft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer