Romkamerat søkes

Hvordan finner man den perfekte romkamerat?

Foto: Faksimile: Hybel.no
Foto: Faksimile: Hybel.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg, Therese, skal dessverre flytte, og leter nå etter en person verdig min fantastiske samboer Synne, som vil flytte inn på et stort og lyst rom, hvor bad og kjøkken deles med henne. Rommet har plass til dobbeltseng, stuedel, og (faktisk) spisebord med fire stoler! Leiligheten ligger sentralt, rett ved Oslo Spektrum og Oslo S med trikk (stopp Brugata) og t-bane i treminutters omkrets, skriver Therese L. på Facebook.

Hvordan finner man ny leieboer når den ene parten vil flytte?

Vi vil helst unngå fyllefanter og nachspieldronninger med betalingsvegring. Vi er heller ikke interessert i å bli bedre kjent med noens dårlige hygiene, skitne truser og møkkete oppvask. Så: What to do?

Den snille, tålmodige, renslige, hyggelige, sosiale personen vi søker er kanskje ikke lett å finne. Derfor har vi, for nåværende romkamerat Therese er naturligvis med på prosessen, brukt tre forskjellige metoder for å finne den gode romkameraten.

Les også: En flom av utleieboliger

Første forsøk: Finne noen på nettet.

Første stopp Finn.no, Leiemarkedet-Ønskes leid. Noen som passer?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer